KEBO Locatie Broek in Waterland

Informatie KEBO-locatie
Informatie KEBO-locatie

Informatie KEBO-Locatie

Materieeldienst HSB Bouw Materieeldienst HSB Bouw

De primaire taak van de materieeldienst betreft het leveren van het gevraagde materieel op het juiste moment; van steigers en keetunits tot gereedschap en bouwkranen, alles gekeurd en wel en in de juiste hoeveelheden. Verder maken het onderhoud en logistiek, wagenparkbeheer en bouwplaatsinrichtingen een groot deel uit van de dagelijkse werkzaamheden. Op de bouwplaatsen verzorgen onze eigen monteurs alle plaatsingen van onder meer de liften, lichtmasten, bouwplaatsinstallaties en units. In de werkplaats wordt dagelijks alles gekeurd wat een stekker heeft. HSB zal het KEBO-pand en terrein voorlopig ten behoeve van de opslag en reparatie van dergelijk materieel gebruiken.

Metselschool JM Deurwaarder GA B.V.

Sinds 1968 actief als onderaannemer. Voor grote en kleine aannemers in de woning- en utiliteitsbouw verzorgen wij het stel-, isolatie-, lijm-, voeg-, steiger-, timmer- en metselwerk (nieuwbouw en renovatie). Dagelijks zijn ongeveer 200 medewerkers actief op talloze projecten van verschillende omvang. JM Deurwaarder GA B.V. is een zelfstandige dochteronderneming van de ontwikkelende bouwer HSB. JM Deurwaarder GA B.V. is een van Nederlands grootste metselbedrijven en is ABOMA ISO9001-, ISO14001-, ISO 45001 en KOMO-gecertificeerd. Kijkt u voor meer informatie en referentieprojecten op: www.jmdeurwaarder.nl

 

In mei 2018 richtte HSB een eigen metselschool op ten behoeve van dochteronderneming JM Deurwaarder GA B.V., deze metselschool is momenteel gevestigd in het KEBO-pand.

 

Er is een speciale werkplaats ingericht voor de kandidaten van de metselschool. Hier wordt gedurende 8 tot 12 weken intensief geoefend onder begeleiding van 2 praktijkinstructeurs, om de kandidaten klaar te stomen tot metselaar. JM Deurwaarder GA B.V. is als leerbedrijf erkend door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Het geeft ons voldoening dat we eenieder met interesse voor het metsel- of timmervak een goede plek kunnen bieden om zich verder te ontwikkelen. Naast dat we leerlingen van de reguliere opleidingen een kans bieden, doen wij dit ook voor zij-instromers die geen enkele ervaring hebben in het metselvak. Bij wederzijdse tevredenheid stromen de kandidaten vervolgens door om aan de slag te gaan in de praktijk op onze nieuwbouwprojecten onder begeleiding van ervaren collega’s.

Interne opleiding tot metselaar of timmerman

JM Deurwaarder GA B.V. is als leerbedrijf erkend door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Het geeft ons voldoening dat we eenieder met interesse voor het metsel- of timmervak een goede plek kunnen bieden om zich verder te ontwikkelen. Om dit mogelijk te maken werken wij nauw samen met de opleidingsbedrijven Bouwmensen KZW in Zaandam, Beverwijk en Edam, Bouwmensen Noord-Holland Noord te Heerhugowaard en Bouwmensen Midden-Holland in Hoofddorp. Gedurende de opleiding zijn de leerlingen in dienst van een opleidingsbedrijf maar worden door ons behandeld als een eigen werknemer. Naast dat we leerlingen van de reguliere opleidingen een kans bieden, doen wij dit ook voor zij-instromers die geen enkele ervaring hebben in het metselvak. Zo hebben wij achter op de werf van HSB/Deurwaarder in Volendam een speciale werkplaats ingericht voor de kandidaten van de metselschool. Op onze metselschool wordt gedurende 8 tot 12 weken intensief geoefend onder begeleiding van 2 praktijkinstructeurs, om de kandidaten klaar te stomen tot metselaar.


Bij wederzijdse tevredenheid stromen de kandidaten vervolgens door om aan de slag te gaan in de praktijk op onze nieuwbouwprojecten onder begeleiding van ervaren collega’s.


Wij streven ernaar de leerlingen en kandidaten van de metselschool een dienstverband aan te bieden na het succesvol afronden van de opleiding.


Wij zijn altijd op zoek naar leergierige kandidaten die het werken leren traject willen aangaan. Wil jij je laten omscholen tot metselaar of ben je op zoek naar werken leren plaats, neem dan contact op met de afdeling HRM.


E-mailadres: hr@hsb-bouw.nl

Vul dan het aanmeldformulier in.

Datum:

Onderwerp:

Donderdag 19 oktober 2023

Voorbereidende raadsvergadering

Donderdag 16 november 2023

Vaststellen ontwerp bestemmingsplan

Medio december 2023 – medio januari 2024

Bestemmingsplan ter inzage (termijn van 6 weken)

Voorjaar 2024

Vaststelling bestemmingsplan

Voorjaar 2024

Indienen omgevingsvergunning en verkoop

Eind 2024

Start sloop en bouwrijp maken

Voorjaar 2025

Start bouwwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info